Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

INNOVATE INFORMATIONAL TECHNOLOGY Iasi firme 5632

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Iasi (Romania) / (alege oras)

FIRMA

INNOVATE INFORMATIONAL TECHNOLOGY srl

IS / Iasi
Spitalele nu s-au bucurat niciodata de o imagine prea buna, cu atat mai putin in Romania unde pacientul, dincolo de grijile firesti legate de starea de sanatate care impune vizita la spital, se confrunta cu grijile specifice sistemului de sanatate autohton: cele legate de infrastructura deficitara, de lipsa spatiului si a dotarilor necesare urmarii in bune conditii a tratamentului pe toata perioada impusa, sau de lipsa spatiilor amenajate pentru insotitori sau familie. Nu putine sunt spitalele in care infrastructura a ramas aceeasi de decenii, in care mobilierul nu este doar insuficient ci si intr-o stare avansata de uzura iar spatiile de asteptare lipsesc cu desavarsire.

Innovate IT vine in intimpinarea nevoii de confort din spitale, incurajand instaurarea unei stari de normalitate pentru un stat european, in care singurele griji ale pacientului vizeaza ingrjirea starii de sanatate si exclud orice preocupari de ordin practic. In acest scop, firma noastra ofera o gama larga de mobilier de uz spitalicesc, destinat nu numai asigurarii conditiilor propice de realizare a operatiunilor medicale si urmare a tratamentelor care necesita sapitalizare, dar si cresterii gradului de confort si siguranta a pacientului.

Mobilierul oferit variaza, de la paturi si accesorii, mese si scaune pana la extensoare, cuiere sau trolleys, raspunzand unei game largi de nevoi legate de alinarea suferintei si imbunatatirea confortului pacientilor. In acelasi timp, oferta de mobilier variaza din punct de vedere al functionalitatii sau costurilor: de la elemente simple, practice, cu un nivel scazut de cost, pana la piese cu un grad complex de sofisticare si automatizare, care imbina functiile practice cu utilitatea medicala.

Prin oferta propusa Innovate IT urmareste imbunatatirea conditiilor regasite in sistemului sanitar romanesc si incurajeaza sporirea increderii populatiei in siguranta si eficacitatea acestuia, astfel incat preocuparea finala vizeaza pacientul si starea lui de bine.

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
INNOVATE INFORMATIONAL TECHNOLOGY

REPREZENTANTE FIRMA
INNOVATE INFORMATIONAL TECHNOLOGY

  • Iasi - Iasi - (sediu)

CONTACT FIRMA
INNOVATE INFORMATIONAL TECHNOLOGY

  • Adresa: Soseaua Pacurari, nr. 45
  • Telefon: 0232/211853
  • Fax: 0232/211853
  • Persoana: Dan Haliga
  • Email: vanzari@innovate-medical.ro
  • Web: http://www.innovate-medical.ro

TAGURI INNOVATE INFORMATIONAL TECHNOLOGY

 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroare